mit ugentlige skema

Jeg har lavet en oversigt over de steder og tider, hvor jeg underviser fast, i løbet af ugen.
Her kan du også finde links til priser, lokation og andet du måtte vide,
for at du kan blive en del af centeret eller studiet.

Jeg glæder mig til at se dig på mine hold!

santosha esbjerg

Santosha er et lille intimt yogastudie, midt i Esbjerg centrum, med fokus på din yoga praksis. Her er der plads til dig, som drømmer om en mere advanceret praksis, men bestemt også dig, som er nybegynder. 
Der er mange dygtige undervisere tilknyttet, der arbejder på at give dig et større kendskab til øvelserne, filosofien og mindfulness delen, som om noget er vigtig i den tid vi alle lever i. 
Santosha kan løst oversættes til, at nyde nuet, være tilstede og ikke altid søge efter mere. Nogle gange skal du give slip på noget, for at noget nyt kan blomstre.

Du finder priser, holdplan og tilmelding, til det fineste studie i Esbjerg, lige her: www.santoshaesbjerg.dk
Du finder opdateringer om weekendskemaet og andre spændende tiltag på Facebook siden Santosha Esbjerg.

Det er muligt at købe en prøvetime og tilmelde dig, inde på hjemmesiden.
Du kan betale 20 kr. for at låne en yogamåtte og der er ekstra yogablokke og tæpper, hvis du skulle få brug for dette under timen.

pulsn bramming

Pulsn er det nyeste og lækreste fitnesscenter i Bramming, som giver dig en professionel ramme til din træning. Plus har den vildeste åbningstid, så du altid kan få din træning i hus.
De sætter et stort fokus på, at træningsudstyret er i orden og at holdplanen tilpasses dig, der møder op til holdtræning. 

Der er en række dygtige undervisere, som alle er klar til at give dig en fed oplevels, samt en oplevelse af at du rykker dig, i din træning. I centeret er fysioterapeut, Sanne, som har sin klinik og står klar til at hjælpe dig. Samt Tine, medejer, som er klar med personlig træning og kostvejledning. De er begge super dygtige!

Du finder billeder af centeret, holdplan, priser og andet god info her: www.pulsn.dk
Samt blive opdateret dagligt på deres Facebook og Instagram, @pulsndk

HIF Fitness hjerting

Hjerting Idræts Forening (HIF) har en lækker stor holdsal, med store vinduer og udsigt til fodbold opvisningsbanen. HIF er et af de lokale centre i Hjerting. Der er spinning, Les Mills hold, yoga, stram op og de maskiner du oplever i alle centre. 
Det er et helt nyt center, med masser af passion, venlighed og fællesskab at være en del af, samt mange forskellige undervisere, med erfaring og træningsglæde. 

Du finder mere information om centeret her: HIF Fitness

Hertil er der en Facebook gruppe, hvor stort og småt bliver lagt op. Den hedder ‘HIF Fitness’

fysio danmark, esbjerg og varde

Fysio Danmark er et fedt sted at være og træne, både i Esbjerg og Varde.
Et sted der er spækket med veluddannede undervisere, størstedelen er også uddannet fysioterapeuter og andre typer af bevægelse og krops uddannelse.
Jeg er engang imellem ude og afløse Les Mills hold i Varde, men er fast tilknyttet til Esbjerg, med ugentlige timer. 
Det fede ved Fysio Danmark er, at de har en ambitiøs og målrettet vision omkring deres holdplan, med en som tilrettelægger planen, som selv underviser. Det er sjældent man ser et center, være så professionelle omkring holdene, som her.

Du finder hold, priser og muligheder her: www.varde-fysioterapi.dk

Er du helt ny i et fitness center, eller har brug for ekstra support. Så har de et tilbud, hvor du både kan få lagt et program, samt have en fys tilknyttet træningsarealet i begge centre.

game streetmekka esbjerg

GAME Streetmekka har altid været et drømmested, at få lov til at arbejde
Det er en NGO med passion for gadeidræt, fællesskab og forskellighed, giver utroligt mange muligheder. Om du er voksen eller ung. Det her sted er for dig! 
Lokalerne er fede, instruktørerne er dygtige, der er mulighed for at starte nye ting op, samt plads til at hænge ud.
Plus det er billigt og nemt. Så selvom det måske virker lidt for street til det, du er vant til, så giv det en chance og kom herned. De har Esbjergs fedeste dansesal – siger det bare.

Find mere om priser og information om stedet her: www.gamedenmark.org

Jeg underviser yoga for alle hver torsdag fra 16.30-17.20

Du finder opdateringer og tilmelding til events i huset på Facebook ‘Game streetmekka Esbjerg’ og på Instagram ‘Gamestreetmekkaesbjerg’.

yogavivo

Yogavivo er dit yoga og træningsunivers, som du kan tage med hjem i stuen. Du behøver ikke andet end lidt plads og måske din måtte. Der er 1200+ videoer at finde, samt en nystartet fit & move del, hvor stram op, træning og bevægelse er at finde. 
På siden finder du mange af de dygtigste, indenfor deres felt, som lever og arbejder med bevægelse og har fordybet sig i det, i mange år. Der er noget for alle, både begyndere og dig, som har været igang i mange år.

Bliv inspireret og tilmeld dig på www.yogavivo.dk 

TRX

min
ambition

Når du møder op på mine hold, er ambitionen at du får den bedst mulige oplevelse, som passer til der, hvor du er lige nu.
At give dig muligheden for at skabe et fristed til krop og sind, samt gå på opdagelse i den krop du har. Det behøver på ingen måde at være vildt advanceret, for at det virker. Simpelt er ofte godt.

Jeg er lidt nørdet nogle gange, men jeg vil gerne have, at du lærer noget når du møder op og bruger din tid sammen med mig. 

Ligemeget hvem du er, kan du være med.

Denne side benytter sig af cookies, for at fortsætte skal du accepterer dette.